headerimage

Groepen

Wat is er gezelliger dan een barbecue? Juist met een grote groep is een BBQ bij uitstek de gelegenheid om lekker te eten, bij te praten en gezellig samen te zijn. Maar wie pakt de organisatie op? Er moet eten en drinken worden ingeslagen, stokbroden, salades en sausjes geregeld en het allerbelangrijkste: het vlees moet vers, van goede kwaliteit en voor elk wat wils zijn. Een hele happening. En dan hebben we het niet eens over de uren voorbereiding aan snijden, marineren en kruiden van het vlees.

 

Daarom bent u bij Tukkers Catering aan het juiste adres. Wij nemen u de gehele organisatie uit handen. Tukers Catering regelt allereerst natuurlijk de barbecue zelf. U ontvangt een gasbarbecue inclusief volle gasfles. Verder wordt in overleg met u een vleespakket samengesteld, waarbij u de keuze heeft uit kip, rund, varken en vegetarisch. Ook houden we rekening met allergieën, diëten en speciale wensen (mits vooraf aangegeven). Alles wordt vers en gekoeld geleverd. En natuurlijk bieden wij enkel vlees van de hoogste kwaliteit en hygiëne.

 

Naast het vleespakket leveren wij sausjes, stokbroden, kruidenboter en salades. Dit alles wordt netjes bij u thuis of op locatie afgeleverd, inclusief servies, bestek, vleestangen, opscheplepels en servetten. Wanneer u bent uitgegeten, halen we alles weer bij u op. Natuurlijk hoort daar ook bij dat wij de afwas voor u verzorgen, van zowel servies als de gasbarbecue!

 

Kortom: ook met grote groepen kunt u zorgeloos genieten van uw BBQ met Tukkers Catering.

 

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bekijk hier de mogelijkheden voor diverse groepen.