headerimage

Familie BBQ

Er zijn ontzettend veel verschillende families. Sommigen gaan iedere week bij elkaar op de koffie, anderen zien elkaar alleen op verjaardagen. En alles daar tussen in. Maar terwijl je ouder wordt en opgroeit verlies je makkelijk een deel van de familie uit het oog. Neven en nichten, misschien zelfs ooms en tantes..

Hoog tijd om de hele familie weer eens bij elkaar te roepen en samen om (aan) de tafel te gaan. Wat verbindt er nu meer dan samen eten. Maar wie organiseert dat allemaal? Iedereen heeft die ene oom (of tante) die perfect het vlees kan omdraaien. Maar voordat alles kant en klaar staat om aan te schuiven..

Wanneer jullie regelen dat de hele familie op hetzelfde moment bij elkaar op 1 locatie is, regelt Tukkers Catering de perfecte familiebarbecue. Wij zorgen ervoor dat alles vers en gekoeld (en op tijd) geleverd wordt. Daarbij leveren we een vleespakket (vooraf naar keuze samen te stellen uit kip, rund, varken en vegetarisch), natuurlijk één of meerdere gasbarbecues met gevulde gasfles, stokbrood, salades en sausjes, bestek en serviesgoed. Wanneer jullie eindelijk zijn uitgegeten en de laatste stukjes vlees zijn verdeeld, komen wij alles weer ophalen. En: wij doen de afwas.

Geen zorgen, alleen genieten van het feit dat de hele familie bij elkaar is. En een datum prikken voor de volgende BBQ. Meer weten? Bekijk hier onze mogelijkheden voor een barbecue voor groepen of neem direct contact op.