headerimage

Buurt en straatfeest BBQ

Beter een goede buur… Dat spreekwoord bestaat niet voor niets. Buren zijn belangrijk, een groot deel van je leven en het is ontzettend fijn om een goede sfeer en band in en met de buurt te hebben.

Veel buurtverenigingen (maar natuurlijk ook buren zonder vereniging) organiseren eens in de zoveel tijd een evenement om even weer gezellig bij te praten. Een stuk van de buurt wordt afgezet, er worden spelletjes georganiseerd of een springkussen geïnstalleerd en volwassenen en kinderen hebben de tijd om samen lekker bij te kletsen en te spelen.

Wat past daar beter bij dan een BBQ! Maar wanneer je eindelijk de hele buurt of de hele straat bij elkaar hebt, heb je natuurlijk geen zin en tijd om ook nog eens een hele barbecue te organiseren. Daarom zijn wij er. Wij nemen het werk graag van je over. Tukkers Catering heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van barbecues. Of het nu gaat om een straatfeest, een buurtfeest of misschien een spontane bijeenkomst van een paar buren: wij zorgen voor de perfecte BBQ. Tukkers Catering regelt het vlees (vers, gekoeld en van hoge kwaliteit), waarbij je zelf het vleespakket samenstelt. Daarnaast zorgen we ervoor dat er op de afgesproken plek en tijd een gasbarbecue klaarstaat, vanzelfsprekend schoon en met gevulde gasfles. Een barbecue is geen barbecue zonder stokbrood, sausjes en natuurlijk bestek en servetten. Ook dat leveren wij. En het mooiste van alles is: geen burenruzie achteraf over de afwas, want die doen wij.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.