headerimage

Bedrijfs BBQ

Uw werknemers zijn het hart van de organisatie. En wat geeft er meer teamgevoel dat een gezellige dag teambuilding met een afsluitende BBQ? Maar daar wilt u zelf natuurlijk niet teveel werk mee hebben. Daarom denken en werken we graag met u mee.

 

Of u nu een klein bedrijf runt met een paar medewerkers, of juist meerdere vestigingen aanstuurt, bij ons bent u bij het juiste bedrijf voor de perfecte bedrijfsbarbecue. Juist voor collega’s is het belangrijk om ook buiten de werkplek om eens goed bij te praten. Misschien een collega van een andere locatie leren kennen, of even aanschuiven naast de collega die op kantoor elke dag tegenover je zit. Samen eten verbindt. En de ontspannen setting van een bedrijfsbarbecue versterkt dat nog meer. En: een sterk team is een sterk bedrijf.

 

Voor uzelf is een teamuitje ook bij uitstek de gelegenheid om uw medewerkers beter te leren kennen. Het is dan fijn dat u de organisatie dit keer eens geheel uit handen kan geven. We snappen de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Daarom bespreken we vooraf duidelijk uw wensen en de samenstelling van het team. Zodat u tijdens uw bedrijfsbarbecue geen omkijken en geen zorgen heeft.

 

Tukkers Catering regelt natuurlijk een hoogkwalitatief stukje vlees voor op de BBQ. Gemarineerd, gekruid en op maat gesneden: klaar voor de grill! Daarnaast verzorgen wij het leveren en installeren van de gasbarbecue, we zorgen ervoor dat deze schoon is en de gasfles gevuld. Vanzelfsprekend horen ook het servies en bijbehorende bestek bij onze service. Indien gewenst bezorgen we naast het vleespakket ook de bijbehorende sausjes, broden en salades. En na de tijd? Dan halen we alles weer op en doen wij de afwas en reinigen de BBQ voor u.

 

Het enige dat u zelf nog even moet afspreken, is wie het vlees omdraait!